Internet Marketing door Joost van der Laan

Vormgeven van je website

Wordpress logoKeuze uit thema’s. Een thema is een bepaalde vormgeving voor je website. Bij WordPress heb je keuze tussen een groot aantal thema’s. De eenvoudigste maar populaire thema’s zijn “Twenty Eleven” en “Twenty Twelve”.

Automatisch aangeboden. Deze thema’s zijn gemaakt door het WordPress team en ze worden automatisch aangeboden als je start met WordPress. “Twenty Eleven” stelt prachtige plaatjes beschikbaar voor de header. 

Responsive thema voor deze site. Voor de Marketing4Professionals website hebben we gebruik gemaakt van een zogenaamd “responsive” thema. Het voordeel van het Responsive thema is dat de indeling van de website zich aanpast aan de grootte van het beeldscherm, zodat de tekst leesbaar blijft.

vormgeving-wordpress-themas

Thema’s uitproberen. Het is mogelijk om van thema te veranderen als je website al is gepubliceerd. Het is veilig om eens andere thema’s uit te proberen. Pas echter op voor ingewikkelde thema’s met zeer veel mogelijkheden. Veel mogelijkheden betekent ook veel extra werk om het thema aan te passen aan de eigen wensen.

Joost van der Laan
Marketing4Professionals