Tandarts marketing voor professionals

Internet Marketing voor Tandartsen

Bent u tandarts, implantoloog of kaakchirurg en stagneert uw praktijk door de crisis? Of staat uw website niet bovenaan in Google? Wilt u meer patiënten voor implantologie of esthetiek? Heeft u geen goed gevoel bij de nieuwe vaste prijzen in 2015?

Bent u gespecialiseerd in Orale Implantologie of “Esthetiek rondom de Mond” met injectables, en wilt u zich focussen op deze specialisatie. Trek nieuwe patiënten uit de regio naar uw praktijk. En pas professionele marketing technieken toe zodat uw praktijk zal groeien.

Voor u is de workshop “Internet Marketing voor Tandartsen” ontwikkeld. Op uw locatie leert u professionele marketing technieken en verbeteren we uw website. Maximaal resultaat in weinig tijd!

marketing-voor-tandartsen

Voordelen van de Workshop voor uw tandartspraktijk

 • Meer omzet. U gaat met Internet Marketing uw omzet laten groeien
 • Voorkom valkuilen. We verbeteren de grootste missers van uw website
 • Nieuwe teksten. U krijgt  concrete nieuwe pagina’s om uw website te verbeteren
 • Hoog in Google. We laten uw site hoger scoren in Google
 • Inzicht in uw bezoekers. U ziet de extra bezoekers en hun gedrag op uw site
 • Autoriteit in uw regio. U wordt de bekende autoriteit in uw regio
 • Snelle implementatie. U krijgt een concreet plan dat we samen uitvoeren

De autoriteit in uw regio? Wilt u de bekende autoriteit op uw vakgebied in uw regio worden, zodat patiënten eerst aan u zullen denken voor een bijzondere behandeling.

Uw praktijk upgraden? Wilt u méér patiënten voor uitgebreide behandelingen als kronen of implantaten?  Of wilt u zich richten op esthetische behandelingen met injectables zoals Restylane® en Azzalure® (botuline toxine)?

Uw specialisaties promoten? Wij geloven dat hoge kwaliteit van diensten van uw praktijk voorwaarde is voor een trouw patiënten bestand. En we geloven dat professionele Marketing technieken u zullen helpen om nieuwe specialisaties te promoten en nieuwe patiënten aan te trekken.

Professionele Marketing? Hoe zou het zijn als uw marketing net zo professioneel wordt als uw expertise als tandarts, implantoloog of kaakchirurg? Als uw praktijk groeit met patiënten die u kiezen vanwege uw specialisaties. Als u meer verwijzingen krijgt omdat u de autoriteit bent in uw regio.

Waarom is tandarts marketing nodig?

 • Crisis is kostenbesparing. Patiënten stellen dure behandelingen uit om kosten te besparen
 • Meer omzet nodig. Nieuwe specialisaties vereisen nieuwe patiënten
 • Professionele Marketing. Tandartsen moeten daarom meer doen aan marketing
 • Betere website. De meeste tandartspraktijken hebben websites met veel verbeterpotentieel! (ook wel “slechte websites” genoemd)

Wie is de Workshop trainer …

JoostvanderLaan450Drs. Joost van der Laan is opgeleid als chemicus aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, en als Bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Business consultant. Joost heeft als business consultant veel bedrijven geadviseerd hoe meer omzet en meer winst te maken. De Jumbo winkelformule heeft hij geholpen aan exponentiële groei door uitgekiende marketing en logistiek.

Portfolio. Joost maakte de website van Implantaat.nlkaakchirurgie praktijk KC-Flevoland en de Nederlandse Vereniging voor Dento Faciale Esthetiek: de NVDFE. Hij beheert de Adwords campagne en SEO van websites van onder andere Implacademy.nl, RembrandtKliniek.nl, TomvanEijk.nl en de website NVDFE.nl. Hij is mede-auteur van de “Richtlijn Injectables voor Tandartsen en Tandartsspecialisten”.

Resultaat. De Internet Marketing aanpak van drs. Joost van der Laan leidt gemiddeld tot 80% meer bezoekers aan websites, en een hoge conversie van bezoekers tot klanten. Dit resultaat wordt gerealiseerd door website design, zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords en vooral professionele marketing copywriting.

Hoe ziet de Marketing Workshop er uit?

De Workshop “Internet Marketing voor Tandartsen” bestaat uit een vrijblijvend gesprek, een website evaluatie, de workshop en uitvoering van de afspraken:

1. Vrijblijvend gesprek. Vooraf stemmen we af over uw doelen met uw praktijk en uw website. U kunt aangeven wat belangrijk is voor u en welke problemen u wilt oplossen. We spreken een datum af voor de Workshop op locatie. Bel: 06-53846927.

2. Website evaluatie. Als voorbereiding  evalueren we de website van uw praktijk. Als u gebruik maakt van Google Analytics en/of Google Adwords dan wordt ook een analyse gemaakt van deze belangrijke informatie.

3. Workshop. Op een door u gekozen middag of avond,  en op uw locatie houden we een workshop. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Marketing basics. Wat u als tandarts moet weten over Marketing technieken
 • Valkuilen van uw site. Wat zijn de belangrijkste verbeterpunten van uw website
 • Winnende copywriting. Hoe schrijf je onweerstaanbare website teksten
 • Focus op specialisaties. Marketing regels voor promotie van Esthetiek en Implantaten
 • Aantrekkelijke “look en feel”. Welke afbeeldingen en video’s trekken patiënten
 • Navigatie en gebruiksgemak. Zie de beste tandarts websites ter wereld
 • SEO toepassen. Hoe zoekmachine optimalisatie (SEO) ook goed is voor uw bezoekers
 • Hoog in Google. Snel hoog in Google met Adwords tegen de laagste kosten
 • Social media. Communiceren via Facebook en Twitter?
 • De “beste” patiënten. De beste patiënten bereiken met Lokale Marketing
 • Snelle implementatie. Een praktisch plan dat meteen uitgevoerd kan worden 

4. Uitvoeren van de afspraken. Tijdens de workshop maken we een plan om de verbeteringen door te voeren. Bij elke verbetering spreken we af wie wat doet en wanneer.

Interesse? Bel Joost van der Laan:  06-53846927

J.W. van der Laan Marketing & Logistiek BV
Marketing4Professionals.nl

Prins Clauslaan 3
3852 DA Ermelo
Telefoon: 06-53846927 of 0341-561100
KvK nummer 320 56641, BTW nummer NL802737213B01